© Chr. Muziekvereniging Euphonia

ACTIVITEITEN VERSLAG

2019


Vol optimisme zijn we het vereniging's jaar begonnen in ons nieuwe repetitie lokaal “Eigen Haard”.

Uiteraard met eerst een korte repetitie met daarna een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

In de jaarlijkse ledenvergadering werd vastgesteld dat het bestuur goed werk had verricht.We hadden besloten om dit jaar geen jaarconcert in het voorjaar te houden, maar dit in oktober te doen met als thema dans en dansen.

Op 27 april hadden we weer, samen met Blazers Ensemble Dal Segno een Koningsdag concert georganiseerd in het Zwijnshoofd. Het regende dus hebben we in de Vestzak theaterzaal gespeeld. Een groot publiek kon de prestaties wel waarderen.

Op 5 juni was er weer het jaarlijkse terrein feest op Landgoed Vrederust. Vanwege een al hele oude traditie werd, na de openings toespraak, het feest officieel geopend met het spelen van een mars in de draaimolen. In de ochtend werd er in de feesttent (vanwege de regen) een mars concert gegeven.

Vanwege de slechte weers vooruitzichten hebben we noodgedwongen het optreden voor het stadhuis tijdens het bloemen defilé van de Avondvierdaagse moeten afgelasten.

Op 11 juni hebben we een meespeel repetitie gehouden. Er kwamen drie belangstellende muzikanten meedoen. Hopelijk zullen dit echte leden worden.


Op zondag 7 juli hebben wetijdens de Borgvlietse jaarmarkt een leuk concert gegeven bij het wijkgebouw in de Rembrandtstraat.